Acrobaţii la înălţime, păcăleala care s-a răspândit pe internet

O tânără din Brazilia a făcut senzaţie pe internet cu pozele în care apare sfidând moartea, în poziţii periculoase la o înălţime mare, susţinută doar de iubitul ei. Adevărul arată însă cu totul altfel decât ceea ce se vede în imagini.
Suspendată la peste 330 de metri deasupra Atlanticului, studenta Marcelle Rangel da Cunha zâmbeşte în timp ce logodnicul ei, Luiz Fernando Candeia, o ajută să-şi păstreze echilibrul precar deasupra stâncilor pe care stă suspendat. În planul îndepărtat se văd oceanul albastru mărginit de ţărmul colinar şi plajele, iar tânăra pare într-un pericol iminent.

Imaginile au fost realizate la Pedra del Telegrafo, un loc din sud-estul Braziliei, aflat la o oră de mers cu maşina de Rio de Janeiro.

Dar nu e ceea ce pare.
Deşi stânca de care se ţine studenta pare să se afle la o înălţime ameţitoare, totul e o farsă. Cei doi au făcut poza pe stânca respectivă, însă aceasta se află de fapt pe o pantă şi oricine poate sta lângă ea sau pe ea. Trucajele foto au fost făcute prin editarea imaginilor, stânca fiind decupată şi plasată într-un alt decor, relatează Daily Mail.

Candeia, în vârstă de 28 de ani, patronul unei firme de ecoturism, a explicat de ce a făcut aceste trucaje: "Pedra del Telegrafo a devenit cunoscut pentru pozele incredibile cu oameni deasupra abisului.
Logodnica mea gândeşte ca mine şi îi plac aventura şi adrenalina. A vrut să încerce treaba asta, eu am mai făcut-o înainte, dar trebuie să exersezi mult ca să-ţi iasă bine."


"Pedra del Telegrafo a devenit una dintre cele mai mari atracţii turistice din Rio. Numărul vizitatorilor poate fi comparat cu cel de la statuia lui Iisus, aşa că e amuzant să te atârni de rocă şi să faci nişte poze", s-a justificat studentul.

"Poţi să faci pozele perfecte cu un anumit unghi care creează iluzia optică.
Când pui camera în unghiul corect, roca pare deasupra abisului"
, a mai spus Luiz Fernando Candeia.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod