Alexis Arquette

Actriţa transgender Alexis Arquette a murit la vârsta de 47 de ani

Actriţa şi activista transgender, sora actorilor David, Rosanna şi Patricia Arquette, a murit duminică la vârsta de 47 de ani, informează BBC, citat de News.ro.
Un alt frate al ei, Richmond, a confirmat decesul pe Facebook, prin intermediul unui comunicat de presă redactat de Patricia Arquette. Richmond Arquette a spus că Alexis a murit în timp ce asculta muzica lui David Bowie.

Alexis Arquette a jucat în filme precum ”Pulp Fiction” şi ”The Wedding Singer”.

Familia Arquette nu a dezvăluit cauza decesului.

Alexis Arquette şi-a făcut debutul în film în ”Down And Out in Beverly Hills”, în 1986, şi a interpretat rolul unui travestit în ”Last Exit To Brooklyn” în 1989.
A apărut, de asemenea, în comedia romantică ”The Wedding Singer”, interpretând rolul membrului unei trupe care îl imita pe cântăreţul britanic Boy George.
Alexis Arquette a apărut şi într-un documentar, în 2006, care a relatat tranziţia sa de la bărbat la femeie.
Acel film, intitulat ”Alexis Arquette: She's My Brother”, a fost proiectat la Festivalul Tribeca din 2007, notează News.ro.

Alexis Arquette a jucat şi în seriale TV, precum ”Friends” şi ”Californication”. În ultimii ani, a devenit o cunoscută activistă care a militat pentru drepturile persoanelor transgender.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod