Adevărul în linii mari: 20 de ilustraţii care surprind realitatea actuală şi provocările ei

Un desenator talentat ne arată lumea contemporană aşa cum este ea, cu problemele şi crizele ei. Multe dintre acestea ne afectează pe toţi şi sunt inevitabile.
Marco Melgrati, un talentat ilustrator italian care trăieşte în Mexico City, lucrează pentru numeroase publicaţii din Statele Unite, Italia şi Mexic. Foloseşte atât tehnica tradiţională de desen, dar şi un program digital.

Ilustraţiile lui Melgrati ne prezintă cele mai sensibile probleme cu care se confruntă societatea contemporană, multe dintre ele afectându-ne şi la nivel personal. De la manipularea politică şi tarele capitalismului feroce până la dependenţa de smartphone şi criza de identitate pe care o provoacă reţelele de socializare, cele mai importante provocări ale timpului nostru se regăsesc în desenele pe care artistul italian le postează - ce ironie! - pe Instagram.

Bored Panda a publicat câteva imagini pe care Marco Melgrati le-a realizat pentru mai multe reviste şi pentru colecţia sa personală.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod