Al cincilea element: Modelele îmbrăcate cu nisip, apă, foc și vânt

Frumusețea feminină este elementul de bază peste care doi fotografi din Polonia au suprapus altele patru, creând o serie de imagini superbe, fără Photoshop.
Asida Turava și Radosław Rędzikowski și-au propus să scoată în evidență frumusețea feminină introducând doar patru elemente naturale - nisipul, apa, focul și vântul, iar pentru a obține rezultatul dorit fără să apeleze la trucurile din Photoshop au avut mult de muncă. "A fost frig, am făcut multă mizerie și a fost o experiență extenunată. Sper că a meritat", a scris Asida Turava pe Bored Panda.

Trei zile și trei nopți a durat ședința foto în care modelele au pozat nud sau topless în timp ce echipa arunca spre ele cu nisip, pudră sau apă. Imaginile publicate pe site-ul pieknografia.pl surprind frumusețea corpului feminin în combinație cu elementele naturale și demonstrează că se poate face fotografie de concept și fără Photoshop.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod