Andreea Olaru: „Cel mai dificil moment din viața mea a fost când am plecat de acasă pentru a-mi urma visul“

Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezența memorabilă de la Vocea României. Artista este o frumusețe care nu poate fi trecută cu vederea, iar vocea ei cameleonică surprinde la fiecare interpretare live.

Născută în Botoșani, Andreea și-a descoperit talentul și pasiunea pentru cântat la 6 ani, dar nu a fost îndrumată către muzică, ajungând să devină absolventă a facultății de drept. După primul ei single, suntem siguri că o să v-o amintiți de ea.

Frumoasă artista este pregătită să cucerească publicul cu primul ei single, “Oare o să-ți aminteșți”, alături de Robert Toma, lansat pe 22 februarie pe canalul YouTube – MediaPro Music. Piesa este un pansament pentru orice suflet, indiferent dacă este vorba despre o relație de iubire sau de una de prietenie.

Colaborarea dintre Andreea Olaru și Robert Toma va fi, cu siguranță, soundtrack-ul fiecărei persoane stăpânită de amintiri.

1. Dacă te-ai putea reîncarna într-un animal, care ar fi alegerea ta? Și de ce?
Dacă m-aș putea reîncarna într-un animal, acesta ar fi pantera neagră. Este un animal extrem de inteligent, de vigilent și de puternic și cred că mă caracterizează destul de mult.

2. Când te-ai uitat ultima dată la TV și la ce?
Ultima dată m-am uitat la TV acum 1 an și jumătate la Vocea României.
Trebuia să mă uit pentru că participasem. (râde)

3. Ce urăști cel mai mult?
Hmm... E prea dur cuvântul “urăsc”... un răspuns pe care l-aș putea da acestei întrebări ar fi “nu urăsc nimic”. Dar ştiu ce nu-mi place, nu-mi place să fiu mințită.

4. Ce preferi să faci când ai o zi liberă?
Să cânt, să meditez și să ascult mantre. Iubesc să fac asta, ma încarc foarte mult cu energie pozitivă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod