pisica

Aşa arată fericirea: Reacţia unei fetiţe când mama sa îi dăruieşte o pisică luată de pe stradă - VIDEO

Bucuria unui copil care primeşte un dar la care ţine foarte mult este nepreţuită. Reacţia acestei fetiţe a cucerit internetul.

"Putem s-o păstrăm?" - întrebarea pe care o fetiţă i-o adresează mamei sale când primeşte o pisicuţă luată de pe stradă a cucerit simpatia internauţilor din toată lumea. "Aproape că am început să plâng", a mărturisit unul dintre aceştia după ce a văzut imaginile. "Un copil care îi arată atâta gratitudine mamei sale pentru animale va fi cu siguranţă un om bun! E atât de drăguţă şi de inocentă, încât sunt foarte fericită pentru ea. Tot respectul pentru părinţii care transmit aceste valori în inima ei micuţă!", a scris altcineva.

Înregistrarea a primit peste 266.000 de like-uri şi 500.000 de comentarii, emoţionând deopotrivă bărbaţi şi femei, tineri şi vârstnici.

Ceea ce i-a făcut pe toţi să aprecieze aceste imagini a fost reacţia fetiţei când a primit un dar copleşitor: o pisicuţă de pe stradă, care să fie a ei şi de care să aibă grijă.

Fetiţa ţine animăluţul în braţe, şi nu conteneşte să-i spună mamei sale care a întrebat-o dacă e fericită: "Da, mamă, sunt, sunt". Ea îi mulţumeşte mamei într-una pentru acest dar neaşteptat. "O iubesc, mami, o iubesc!", mai spune copila.

Se pare că fetiţa şi-a pierdut cel mai bun prieten, pe motanul Simon, cu un an în urmă.
Pentru a o ajuta să treacă mai uşor peste această tragedie, mama ei i-a adus o altă pisică de care să aibă grijă. Judecând după reacţia micuţei, e clar că femeia a luat cea mai bună decizie, notează Hunto Viral.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod