Au rămas cu gura căscată: Când bărbaţii nu-şi pot lua ochii de la femei

Cu atâtea tentaţii la tot pasul, bărbaţii nu pot pune mâinile la ochi şi să se prefacă orbi. Unii nu reuşesc să-şi dezlipească privirile de pe femeile de lângă ei.
Unii nu reuşesc cu niciun chip să se abţină. Iar alţii nici nu-şi propun, dimpotrivă, vor să se bucure pe deplin de ceea ce le e dat să vadă în faţa ochilor. Chiar dacă rămân doar cu privitul, ei sunt mulţumiţi că "îşi clătesc ochii" şi înghit în sec, privind fascinaţi frumuseţile ameţitoare din faţa lor.

Mai multe fotografii din toată lumea publicate de ziarul britanic Daily Mail au surprins bărbaţi care se zgâiesc cu gura căscată la femeile de lângă ei, fără se le pese de ceea ce ar gândi cei din jurul lor.
Cuprinşi de o vrajă, ei nu-şi pot dezlipi ochii de pe siluetele care i-au acaparat - iar unele imagini confirmă că n-aveau nicio şansă să scape de "hipnoză" - orice bărbat ar fi fost în locul lor ar fi păţit la fel.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod