Bărbaţii pozează ca femeile însărcinate: Unora le place burta!

Dacă tot le place berea şi nu mai pot sau nici nu-şi propun că scape de burtă, câţiva bărbaţi au pus la cale o şedinţă foto amuzantă.
Vestea că vor avea un copil le schimbă viaţa multor cupluri. Încep pregătirile laborioase, viitoarea mamă este tot timpul în centrul atenţiei şi devine un fel de vedetă pentru rude şi prietene, toată lumea e încântată şi cu fiecare zi care trece bucuria e tot mai mare. Printre pregătirile care se fac în aşteptarea puiului de om se numără şi o şedinţă foto emoţionantă, cu o mulţime de cadre care îi vor aminti familiei, peste ani, de perioada sarcinii. E clar, tot ce se întâmplă înainte şi după naştere are în centrul acţiunii femeile.
Dar bărbaţii? N-au şi ei nevoie de puţină atenţie în această perioadă frumoasă dar grea? - se întreabă cei de la Bored Panda.

Ei bine, pentru cei care au burtă de bere fiindcă adoră această băutură a apărut o idee amuzantă. Solidarizându-se cu viitorii tătici, producătorul german de bere Bergedorfer Bier a creat un adevărat curent, invitându-i pe bărbaţii cu burtă să se pozeze în ipostazele unor femei însărcinate, pentru a arăta că sunt mândri de aspectul lor.

Deşi există şi opinii care consideră că nu-i o idee bună să glorifici "mândria" de a avea burtă, întrucât aceasta este rezultatul unui stil de viaţă nesănătos care include o dietă dezechilibrată şi lipsa de mişcare, ideea a devenit foarte populară, iar imaginile reprezintă o parodie care îi face pe oameni să râdă şi atâta tot.
Doamnele nu trebuie să se supere: cei care au făcut şedinţa foto au dorit doar să râdă puţin de aspectul lor. În plus, cu toată autoironia de care e dovadă, asta e singura şansă de a se mândri cu burţile lor într-o manieră artistică.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod