Bărbatul care a plecat la cumpărături cu o păpuşă: Povestea lui e impresionantă

Povestea lui Watkins a devenit virală pe Facebook. Toţi cei care au i-au citit mesajul îl apreciază pentru modul în care îşi creşte copiii şi pentru că se străduieşte să nu-i dezamăgească


Lesne de dedus, Davey este păpuşa cu care Watkins a ieşit la cumpărături. Ca şi cum nu era de ajuns, fetiţa l-a mai rugat ceva: "Tati, poţi să-i cumperi lui Davey nişte haine când ieşi? N-are niciuna care să i se potrivească. Poţi să-i faci şi nişte poze pentru mine?".



Deşi era în mare dificultate, omul nu a vrut să-şi dezamăgească fiica, aşa că a fost de acord şi cu această cerinţă. Davey este păpuşa ei preferată. Soţia lui a cumpărat-o la reduceri, cu numai un dolar. E o păpuşă vintage, un bebeluş cu o anatomie reprodusă corect, dar destul de urât, după părerea lui Watkins. Dar dacă fiica lui îl adoră şi îl consideră băiatul său şi nepotul lui Watkins, e clar că el face parte din familie şi nimic nu trebuie să stea în calea dorinţei ei.


Aşa că omul s-a supus şi şi-a respectat promisiunea, chiar dacă toată lumea s-a uitat ciudat la el. A mers la magazin cu bebeluşul-păpuşă, i-a cumpărat un costum şi a făcut o poză pe care i-a trimis-o fiicei sale.

După ce a povestit întâmplarea pe Facebook, toată lumea l-a apreciat pe Keenan Watkins pentru gestul lui şi pentru modul în care îşi creşte copiii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod