Bărbatul care a plecat la cumpărături cu o păpuşă: Povestea lui e impresionantă

Un ditamai tipul care merge prin magazin cu o păpuşă nu-i ceva obişnuit. Dar totul se întâmplă dintr-un motiv, iar al lui este emoţionant.

Keenan Watkins din North Vernon, statul american Indiana, e un zdrahon pe care nu-i bine să-l enervezi. Şi totuşi, are şi el slăbiciunea lui: Keenan a lăsat mândria la o parte şi a mers la cumpărături cu o păpuşă pe care a pus-o în cărucior. De ce ar face aşa ceva unul ca el? Ei bine, motivul din spatele gestului său a devenit viral pe internet.

Sadie Collins, o angajată a magazinului Goodwill, era de serviciu în ziua în care l-a văzut pe Watkins cu păpuşa după el. După ce a ieşit din tură, ea a povestit episodul pe Facebook, iar postarea a fost preluată de pagina Love What Matters (Iubeşte ce contează), unde a fost descoperită chiar de Watkins.

Bărbatul a simţit nevoia să-şi explice gestul.

"Sunt tatăl mândru al doi copii uimitori şi complicaţi. Ash (10 ani) şi Aayla (9 ani). În urmă cu câteva seri, în timp ce le pregăteam masa, Aayla m-a întrebat <<Tati, o vei lua cu tine mâine pe Davey oriunde te duci tu?>>. Eu eram ocupat cu gătitul şi încercam să nu ard orezul, aşa că nu eram atent şi am zis la repezeală <<Da, sigur că da>>. Şi imediat am auzit-o cum m-a întrebat uimită: <<Serios?>>.
Atunci am realizat ce îi promisesem şi că nu mai aveam nicio scăpare"
, a povestit el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod