Blonda de la manşă: Femeia-pilot cu care toţi bărbaţii vor să zboare

Michelle Gooris are 25 de ani, e pilot şi lucrează pentru o companie low cost. Ea a devenit cunoscută după ce a postat pe Instagram imagini cu stilul său de viaţă.

Fata e din Amsterdam, iar la doar 25 de ani ţine în frâu ditamai avionul şi a cucerit o mulţime de admiratori. A devenit pilot acum patru ani, după doi ani de pregătire asiduă, şi în ciuda fotografiilor cu nuanţe de glamour pe care le postează constant pe Instagram, spune că iubeşte mai mult zborurile decât vacanţele.

Michelle Gooris este pasionată de avioane şi a realizat pentru prima dată că vrea să devină pilot când avea 17 ani, iar bunicul ei a obţinut licenţa. El avea 74 de ani atunci şi a întrebat-o dacă ar vrea să obţină şi ea licenţa.

La 19 ani a început pregătirea la academia de aviaţie CAE. După doi ani a primit licenţa de pilot. De atunci, job-ul a purtat-o spre Spania, Marrakech, Insulele Canare, Polonia, Italia şi în alte locuri faimoase, relatează Daily Mail.

"Bunicul meu a luat licenţa la 74 de ani, aşa că m-am gândit că dacă a fost el în stare, pot şi eu. A fost o muncă de doi ani, dar cu cât aştepţi mai mult, cu atât devine mai interesant", a declarat tânăra olandeză. "Primul meu zbor a fost cu un Boieng B737 de la Barcelona la Ibiza, a fost un zbor foarte scurt, de numai 33 de minute.
De atunci am fost peste tot în jurul lumii. Am un serviciu unic şi minunat"
, a mai spus ea.

Michelle a devenit faimoasă după ce a încărcat pe YouTube un clip video cu primul ei zbor solo. Înregistrarea video a strâns 1,8 milioane de vizualizări. De atunci, clipurile în care ea duce pasageri în toate colţurile lumii şi explică tainele zborului au inspirat pe mulţi. De aici şi până la deschiderea contului ei de Instagram a fost cale scurtă; tânăra postează periodic imagini cu ea la manşă, ipostază pentru care mulţi o admiră.

"Mi s-a mai spus că nu arăt ca un pilot, dar îmi iubesc meseria şi îmi plac locurile în care mă duce.

Aceste destinaţii sunt doar un bonus. Am început să muncesc pentru asta la 19 ani şi după ce am primit un post la Ryanair nu m-am mai uitat înapoi", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod