Bunicuţa de 89 de ani, vedetă pe Instagram: Vrea să vadă toată lumea

Lena Erkhova, o bunicuţă de 89 de ani din Rusia, a devenit vedetă pe Instagram după ce s-a hotărât să vadă toată lumea. Fotografiile sale postate pe reţeaua de socializare sunt urmărite de peste 49.000 de admiratori.
Bătrâna originară din oraşul siberian Krasnoiarsk a decis la vârsta de 83 de ani să devină globetrotter, până acum reuşind să viziteze ţări precum Thailanda, Vietnam, Israel, Turcia, Spania şi Germania, toate momentele fiind imortalizate pe Instagram şi pe Facebook.

Într-un interviu pentru Independent, ea a declarat că se teme de nimic, pentru că "o singură dată mori, şi oricum acea zi va veni cândva".

"Călătoria înseamnă o viaţă nouă, oameni noi, întâlniri, este plăcut să vezi cum  interacţionează şi cum învaţă...
Cel mai important lucru pe care l-am învăţat despre viaţă este că există foarte mulţi oameni minunaţi în toate ţările!"
, a povestit Lena Erkhova.

Bătrânica oferă şi sfaturi de călătorie pentru doritori, menţionând că ea mănâncă puţin atunci când călătoreşte, se cazează în hoteluri ieftine şi caută sejururi turistice care nu sunt prea scumpe. De asemenea, ea a dezvăluit pentru cotidianul rusesc MK că își suplimentează pensia lunară cu venituri pe care le obține vânzând flori.


"Ne inspiri pe toți, ești un model pentru femei, sunt mândră de tine", a scris pe Instagram una dintre admiratoarele nonagenarei din Siberia.

Supranumită "Super Babushka", Lena Erkhova a lucrat într-o fabrică de lapte în perioada regimului sovietic şi a călătorit pentru prima dată în străinătate în urmă cu câțiva ani, în Republica Cehă, unde a mers apoi de cel puțin cinci ori, potrivit postului național de televiziune din Rusia.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod