Câinele cu faţă de om: Nu-ţi poţi lua ochii de la el!

Yogi, un exemplar din rasa Shih-tzu, a devenit o senzaţie pe internet. Nu pentru că are un talent deosebit, ci pentru că are un chip asemănător cu al unui om.
Yogi este un câine diferit, unul cum m-aţi mai văzut până acum. Toată lumea şi-a dat seama de acest lucru atunci când stăpâna lui a postat o imagine cu el pe reţeaua de socializare Reddit. Utilizatorii platformei au remarcat imediat cât de mult seamănă chipul lui cu cel al unui om.

Cu ochii migdalaţi şi iluzia creată de blană care dă senzaţia că are sprâncene, cu buzele roz şi o coafură precisă, căţelul pare că ar avea o figură umană, iar chipul său te frapează de la prima privire.
Unii au fost convinşi că poza a fost editată. Cu toate acestea, proprietara lui Yogi, Chantal Desjardins, a explicat că aşa arată cu adevărat câinele ei şi că ea nu şi-a dat seama niciodată că are trăsături umane. "Când mă uitam la el, eu nu-l vedeam aşa", a scris ea.

Când Yogi se află lângă alt câine, impresia de "umanizare" este şi mai puternică. Adevărul e că, pe lângă trăsăturile lui, unghiul din care este pozat, felul în care este aranjată blăniţa şi chiar lumina în care stă ajută la crearea acestei asemănări, notează The Dodo.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod