25 de imagini cu porți din toată lumea: Una e din România

Porțile clădirilor sunt o parte a culturii unui loc, al unei regiuni sau al unei țări. Un fotograf care călătorește prin toată lumea ni le arată pe cele mai reprezentative.
Thu Trang Ho a vizitat până acum 55 de țări. "Înarmat" cu un Nikon D3400, el surprinde în imaginile sale porțile din locurile în care ajunge. "Mereu am fost fascinat de uși și porți, nu doar pentru că ele fac parte din arhitectură, ci și pentru importanța lor metaforică în viețile oamenilor. O poartă e mai mult decât o poartă. O poți regăsi în orice cultură, în proverbe și zicale", a explicat Ho pentru Bored Panda.

El prezintă și câteva proverbe despre porți și uși pe care le-a aflat în călătoriile sale: "Mulți deschid o ușă ca să închidă o fereastră" - proverb olandez; "Vorbele blânde deschid și o ușă de fier" - proverb kurd; "Să te temi de ușa cu prea multe chei" - proverb portughez; "Când Dumnezeu închide o poartă, deschide alta" - proverb arab.

Pasionat de uși și porți, Thu Trang Ho a strâns o colecție frumoasă de imagini pe contul său de Instagram.
Acestea îi plac cel mai mult, iar printre ele se numără și una din România.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod