Dragoste la prima vedere. 20 de fotografii care te conving să vizitezi Florenţa

Capitala Renașterii, Florența a fost cel mai important centru cultural al Europei în Evul Mediu. Aceste imagini te fac să te îndrăgosteşti de Florenţa şi să o pui pe lista cu destinaţii de vacanţă.
Orașul a găzduit cele mai luminate și vizionare minții ale Evului Mediu, de la Michelangelo și Leonardo de Vinci, până la Galileo Galilei, Donatello, Botticelli sau Caravaggio.

Grădinile Bardini, Boboli, palatul Piti, domul, galeriile Uffizi, Ponte Vecchio sunt câteva dintre punctele de maxim interes pe care nu trebuie să le ratezi când vizitezi Florenţa.

Frumusețea orașului care stă la poarta de intrare în Toscana te va fermeca, plimbările de seară prin oraș, peste Ponte Vecchio, încheiate cu un sărut vor aprinde sau spori flacăra iubirii.


Sunt multe alte locuri și lucruri interesante de văzut: piețele cu artiștii ambulanți, bisericile și străduțele înguste și întortocheate, podurile care traversează râul Arno, cel mai celebru fiind Ponte Vecchio, cu magazinele care-i străjuiesc marginile. Pentru cei care au pasiuni culinare, o oprire în Mercato Centrale va fi prilejul pentru desfătarea tuturor simțurilor, iar o pizza sau o porție de paste, preparate in fața ta, simplu și cu cele mai apetisante ingrediente, vor marca o amintire de neșters.
15 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod