Greșeli de etichetă pentru călătoriile cu avionul

Zburatul se poate transforma într-o experiență neplăcută atunci când te confrunți cu un comportament nepoliticos, cum ar fi scaunul întins prea tare din fața ta.
Când apelează la călătoriile cu avionul, oamenii se confruntă adesea cu un nivel mai ridicat de stres. Poate fi foarte ușor să uiți regulile de etichetă atunci când călătorești. Stresul și furia pe care le simt oamenii pot fi și rezultatul unei creșteri a numărului de persoane care zboară în ultimii ani. Cu alte cuvinte, sunt mai mulți oameni care călătoresc în condiții mai puțin favorabile. Iată ce greșeli de etichetă pentru călătoriile cu avionul ar trebui să eviți!

Ce greșeli de etichetă ar trebui să eviți dacă mergi cu avionul?


Acestea fiind spuse, există mici ajustări pe care le poți face pentru a îmbunătăți experiența ta și a celorlalți pasageri. Data viitoare când călătorești, fii atent la aceste greșeli de etichetă comune!

Din moment ce călătoriile au tendința de a ridica nivelul stresului, oamenii se pot comporta anormal față de viața de zi cu zi.
Mulți pasageri tind să comită o mulțime de gafe. Cele mai tipice greșeli de etichetă implică probleme cu igiena, vorbitul cu pasagerii care ar prefera să fie lăsați în pace și o lipsă de respect față de ceilalți - fie că este vorba despre descălțat, despre întinsul picioarelor pe scaune, înclinarea exagerată a scaunului sau lovirea scaunului din față.

O altă greșeală frecventă a călătorilor când merg cu avionul este încercarea de a se îmbarca înainte ca secțiunea lor să fie chemată. Acest lucru poate întârzia procesul de îmbarcare. De ce ar trebui să te îngrămădești să stai la coadă? Stai jos până când e timpul să te îmbarchezi. Vei ajunge în avion, ai cumpărat un loc. 

Alte greșeli comune de etichetă includ consumul alimentelor cu un miros insuportabil în avion, tusea sau strănutul fără a-ți acoperi gura și sprijinirea pe scaunele din față atunci când te ridici de pe scaun.
De asemenea, însoțitorii de zbor sunt adesea martori la bătăliile pentru teritoriu între pasageri când vine vorba de cotieră. 

Cum sunt împărțite cotierele din avion?


Cotierele de pe ambele părți ale scaunului din mijloc sunt adesea un subiect de discuție pentru mulți pasageri. Dar răspunsul la cine are dreptul la cotiere este simplu: persoana din mijloc primește ambele cotiere. Având în vedere că pasagerul de la fereastră se poate sprijini de geam și că pasagerul de la culoar își poate întinde picioarele, pasagerul din mijloc ar trebui să primească ambele cotiere. Este posibil să împărțiți cotierele sau să faceți cu rândul, dar este foarte important ca pasagerii să fie conștienți de spațiul restrâns din avion și să fie dispuși să facă un compromis. 

Care este cel mai bun mod de a face față scaunelor din față înclinate prea tare?


Dacă pasagerul din fața ta își lasă scaunul pe spate prea tare, este acceptabil să-i ceri acelei persoane să îndrepte scaunul? Trebuie să fii foarte atent în privința limbajului pe care îl alegi. Este acceptabil să-i spui să își tragă scaunul, dar numai dacă faci acest lucru pe un ton prietenos.
Dacă tot ce ai încercat dă greș, amintește-ți că disconfortul este temporar. Este mult mai ușor să faci față situației tale și să te gândești că totul se va termina în 2 ore și 30 de minute sau cât durează zborul, decât să începi să te răzbuni pe cei care te deranjează, atitudine care nu face decât să înrăutățească lucrurile într-un spațiu mic. 

Dacă decizi să îți înclini și tu scaunul, există modalități prin care te poți asigura că nu îi deranjezi pe cei din spatele tău. În primul rând poți verifica dacă persoana care stă în spatele tău are un copil sau un laptop în perimetrul său. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod