Purifică-ți sufletul în această vară: 6 destinații cathartice

Flexibilitatea și abordarea pozitivă în plan psihologic sunt adesea influențate decisiv de extinderea orizontului și vizitarea locurilor potrivite. Descoperă ce destinații te vor îmbogăți la nivel spiritual și-ți vor stimula intelectul, astfel încât să te întorci complet revigorat.
Unele dintre cele mai speciale experiențe pentru suflet se materializează în timpul călătoriilor, iar dacă alegi un decor potrivit și destinații care te vor ajuta să te dezvolți din punct de vedere intelectual și cultural te vei simți extraordinar. Călătoriile sunt foarte utile pentru suflet deoarece îți dau posibilitatea de a naviga în cadrul unui peisaj care nu îți este familiar, de a cunoaște oameni noi și de a intra în contact direct cu tradiții diferite.

 
Iată ce destinații cathartice ar trebui să vizitezi cât mai curând:

 
1. Insula Iona

Chiar dacă nu ești foarte religios, nu vei uita prea curând o vizită pe insula Iona din Scoția. Este considerată locul de origine al creștinătății deoarece aici a acostat ambarcațiunea care îl aducea pe Sfântul Columba, în anul 563.
Mănăstirea ctitorită de Sf. Columba a inspirat generații succesive de monahi ortodocși. Majoritatea turiștilor care au vizitat această insulă au spus că este un loc aparte, în cadrul căruia bariera dintre dimensiunea fizică și cea spirituală poate fi ușor depășită.

 
2. Castelul Blarney

Dacă îți place să mergi în excursii în Irlanda precis ai auzit deja de „craic”, conversațiile fascinante care stau la baza acestei culturi, poeții și artiștii din această țară fiind renumiți la nivel mondial datorită puterii de a modela cuvintele și de a fascina prin versuri sau proză. Merită să mergi să vezi Castelul Blarney pentru că se spune că toți cei care sărută Piatra Blarney vor dobândi o elocvență extraordinară.
Poate vei descoperi că poți scrie într-un stil aparte după o asemenea vizită.

 
3. Golful Loreto

Văile cu vegetație luxuriantă pe multe tonuri de verde și plajele idilice adăpostite în apropierea munților impunători transformă Golful Loreto din Mexic într-una dintre cele mai căutate destinații pentru vacanțe. În afară de decorul încântător din jur, acest golf este locul potrivit pentru călătoriile de vindecare în plan spiritual, în cadrul cărora îți revii prin izolarea temporară de agitația reprezentată de ritmul cotidian. Nu rata această ocazie de a elimina efectele nocive ale stresului și anxietății și de a-ți redobândi liniștea și calmul interior.

 
4. Stonehenge

Nimeni nu cunoaște scopul exact pentru care uriașele pietre se află în Wiltshire, în Regatul Unit, dar se presupune că erau integrate în ceremoniile religioase realizate de celți și druizi în Antichitate. Merită să mergi acolo și să observi ce impact are asupra ta locul respectiv și cum îți influențează viziunea asupra lucrurilor mărunte, care te deranjează zilnic.

 
5. Deng Fen

Nu toate călătoriile cathartice trebuie să fie pasive, ci poți alege inclusiv antrenamentul tip Shaolin Kung Fu din Deng Fen, China. Dacă vrei să înveți mișcările necesare pentru a fi relaxat în orice situație, chiar și în fața unui pericol potențial, merită să încerci sesiunile de antrenament realizate de maeștrii kung fu.

 
6. Leii Albi din Timbavati

În zona Timbavati din Africa de Sud se află 5.000 de parcuri dedicate leilor albi, care sunt considerați animale foarte importante în plan spiritual. Sunt cunoscuți în toată lumea drept simbol.
De 3 ori pe an se organizează excursii care le dau turiștilor ocazia de a vedea de aproape aceste animale fascinante. Nu rata întâlnirea cu felinele unice. 
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
12 August 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod