Trucul care te va ajuta să uiți de teama de a zbura cu avionul

Cei mai mulţi oameni au ceva emoţii atunci când zboară cu avionul, mai ales dacă nu o fac prea des. Este firesc să-ţi fie teamă să te afli în aer.
Dar aviofobia este teama puternică pe care unele persoane o resimt atunci când zboară cu avionul.

Decolările, aterizările și turbulențele sau zgomotele din timpul zborului îi fac pe unii oameni să se simtă speriați și să intre în panică.

Din fericire există un truc care te va ajuta să scapi de aceată senzație neplăcută de teamă din timpul zborului cu avionul. Atunci când turbulențele încep, ia un pix și un carnet și scrie-ți numele pe foaie de multe ori la rând. Dar pentru ca trucul să funcționeze, trebuie să scrii cu stânga (sau cu dreapta, dacă ești stângaci).

Gestul de a scrie cu mâna nondominantă are efctul de a distrage atenția de la ceea ce se întâmplă în jurul tău și de a întrerupe fluxul normal al gândurilor.
Prin urmare, vei fi mai concentrată să-ți scrii numele lizibil și vei reuși să uiți de gândurile care îți provoacă starea de panică.

Un alt truc simplu care te va face să estompezi starea de frică din timpul turbulențelor este acela de a respira printr-un pai de băut.

În acest fel îți vei oxigena creierul, atenția îți va fi distrasă de la ceea ce se întâmplă în jur și previne în același timp hiperventalația care ar putea să apară dacă respiri adânc de multe ori la rând, fără pai.


Nu uita să iei aceste lucruri cu tine data viitoare când zbori cu avionul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
13 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod