Camarazi nedespărţiţi: Ciudata prietenie dintre un câine şi o raţă

O legătură bizară între un câine şi o raţă i-a uimit pe locuitorii unei mici aşezări din Statele Unite. Nimeni nu ştie cum au ajuns să fie nedespărţiţi.

Prietenia absolută depăşeşte orice limită, chiar şi bariera dintre specii şi moştenirea genetică. Uneori, animalele formează cele mai neaşteptate prietenii, iar această poveste este cea mai bună dovadă că acestea nu sunt stăpânite doar de instictele primare.

Când Patrick ş Kirsten au adus-o în curte pe Quackers, o raţă albă şi frumoasă, Max, câinele familiei, a adoptat-o imediat. "A stat lângă ea tot timpul şi nu se mai despărţeau. Când i-am lăsat să iasă din curte, au mers unul lângă altul, fără să rămână vreunul în urmă", a povestit Patrick pentru postul de televiziune WCCO-TV.

"Dorm împreună, mânâncă împreună, beau împreună, se plimbă împreună. Totul fac împreună", a mai spus stăpânul acestor animale.

Strout e o aşezare foarte mică, cu doar 25 de locuitori, aşa că perechea inedită a atras imediat atenţia. Toţi îi cunosc pe cei doi camarazi. "Uneori, pe drumul spre casă sper să-i văd plimbându-se, sunt atât de drăguţi. Vedem des oameni care opresc aici. Uneori se produc ambuteiaje ]n trafic pentru că străinii poposesc ca să le facă poze", a spus o vecină, Alisa Godejahn.

Câinele şi raţa din Strout au devenit un subiect de interes şi pentru presă, iar postul WCCO-TV a făcut un reportaj cu cei doi prieteni.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod