Când realitatea se îmbină cu imaginaţia: 35 de fotografii fantastice

Un artist digital din Germania a devenit expert în manipularea realităţii, pe care o combină cu imaginaţia sa în lucrări spectaculoase.
 "Orice îţi poţi imagina este real", spunea Picasso, iar acest citat descrie cel mai bine lucrările lui Justin Peters, un artist digital din Germania care creează o lume fantastică prin tehnici de editare foto. "Vreau să le arăt oamenilor că totul este posibil şi poate fi real dacă îţi imaginezi ceva", a scris el pe Bored Panda.

În noiembrie 2015, Peters şi-a cumpărat prima lui cameră foto şi a început să folosească Photoshop/Lightroom pentru a edita câteva imagini simple făcute într-o pădure din apropierea casei.
S-a jucat cât a avut el chef, apoi şi-a dat seama că nu vrea să modifice pozele doar ca să arate mai bine, cum vezi într-una pe internet. Preocupat de detalii, şi-a propus să facă altceva, aşa că a învăţat câteva lucruri urmărind tutoriale pe YouTube, a făcut primele editări şi le-a postat online. După primele reacţii pozitive, a devenit şi mai interesat să înveţe şi mai mult.

În primăvara anului trecut, Justin Peters a postat pe Instagram primele imagini şi a devenit pasionat şi de fotografia nocturnă.
A cunoscut noi fotografi şi artişti care l-au inspirat şi l-au încurajat să încerce lucruri noi şi a început să mixeze cadrele de noapte cu imagini făcute în timpul zilei. "Eram fascinat de suprarealism şi de ceea ce puteam să fac cu fotografiile mele", explică tânărul.

Peters a început să lucreze cu imagini de stock şi visa să lucreze pentru un brand important. A ajuns să colaboreze cu nume importante, precum Adobe şi Puma. Acum cel mai mult îl atrage ideea de a crea ceva unic, de a avea o viziune originală.
Spune că niciodată nu s-a gândit că va ajunge aici. "Iată că visurile pot deveni realitate dacă eşti pregătit să munceşti pentru ele", adaugă el.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod