Ce înseamnă cu adevărat să ai o zi proastă. 30 de exemple amuzante

Se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață. Dar același lucru este valabil și pentru o zi proastă.
Se întâmplă uneori să te trezești cu fața la cearșaf și să ai senzația că va urma o zi nu tocmai plăcută. Fie că este autosugestie sau de vină e starea de spirit nu prea bună, dar cumva reușim să intuim corect. Totul începe cu cafeaua vărsată pe haine, chei pierdute, telefon uitat acasă și alte mărunțișuri enervante, care te scot din minți. Este firesc să spui că ai avut o zi proastă dacă ai trecut prin astfel de momente.

Cu toate acestea, ar trebui să te gândești că se poate și mai rău...
Așa cum o demonstrează și imaginile prezentate de BoredPanda, unii oameni pot trece prin experiențe mult mai grave, care arată, de fapt, ce înseamnă cu adevărat să ai o zi proastă.

De exemplu, nu ai vrea să fii în pielea unui artist care a modelat ore în șir un chip din lut, pentru ca într-o fracțiune de secundă să piardă totul, după ce bustul a căzut și s-a aplatizat. Sau în mod clar nu ai vrea să explorezi o peșteră și să te întâlnești nas în nas cu un urs... Nici nu trebuie să pleci de acasă pentru a avea o experiență care îți strică întreaga zi, precum desprinderea din senin a dulapurilor suspendate din bucătărie.

Prin urmare, atunci când crezi că ai o zi proastă, ar trebui să-ți amintești de acești oameni. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod