Cea mai frumoasă fată din lume, viitoarea Naomi Campbell

Chipul ei a devenit popular pe internet, iar mulți o consideră cea mai frumoasă fată din lume.
La numai cinci ani, micuța Jare, o fetiță din Nigeria, pare o păpușă sau un personaj dintr-un desen animat. Este ireal de frumoasă și nu-i de mirare că mulți o consideră cea mai frumoasă fată din lume. Părul ei bogat și strălucitor, cu o cărare pierdută pe mijloc, și pielea de culoarea abanosului prevestesc o carieră de model, iar Jare are toate atributele pentru a-i călca pe urme celebrei Naomi Campbell.

Jare a devenit cunoscută după ce fotograful de nunți și de lifestyle Mofe Bamuyiwa i-a făcut trei portrete în cadrul unui proiect prezentat pe Instagram, scriind entuziasmat: "O, este om! Și e și înger! J A R E."

Deși nu-i model profesionist, este clar că ar putea fi.
După ce fotograful a convins-o pe mama fetiței, el a înființat un cont de Instagram în care a postat pozele acesteia. În imagini apare nu doar Jare, ci pot fi admirate și surorile ei, la fel de frumoase, Jomi, în vârstă de 7 ani, și Joba, 10 ani. Până acum, contul celor trei surori a strâns un număr impresionant de admiratori, 21.600.

Frumoasa nigeriană este ultima dintr-o seria denumită generic "cea mai frumoasă fată din lume", notează Bored Panda. Ultima care a deținut acest titlu neoficial a fost Anna Pavaga, în vârstă de 8 ani, din Rusia.
Anterior, în această categorie au mai fost incluse rusoaica Anastasia Knyazeva și franțuzoaica Thylane Blondeau.

Există, însă, și adversari ai acestui concept care consideră că nu este morală includerea unor copii în standardele moderne de frumesețe, acuzând presiunea mediatică la care sunt supuși aceștia.
10 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod