Cei mai buni prieteni: Doi câini au apărat o fetiţă de un şarpe

Când unul dintre câinii săi a început să-i împingă fetiţa de lângă maşină, un bărbat a crezut că acesta a luat-o razna.
Rodney Bacon trăieşte cu familia lui în Owyhee County, Idaho, în apropierea statului american Nevada. Regiunea în care predomină preeria şi arbuştii este un teritoriu ideal pentru şerpi.

Într-o zi, Rodney a ieşit din casă ca să-şi ia nişte plicuri din maşină, însoţit de fiica lui de trei ani, Harper. Câinele său, un ciobănesc german pe nume Trek, se afla chiar în spatele lor. Dintr-o dată, acesta a sărit pe Harper, împingând-o de lângă maşină. "Nu mă mai împinge! Trek, nu mă mai împinge!", a auzit-o bărbatul pe fiica sa.

Ceea ce el nu ştia era că Trek încerca să o îndepărteze pe Harper de lângă un şarpe încolăcit lângă maşină.
Când micuţa şi tatăl ei au observat pericolul, celălalt câine al familiei, pitbullul Gracie, care alerga în spatele lui Trek, a devenit agitat, relatează postul local de televiziune NTD.

"Cu cât mă apropiam de şarpe, cu atât mai agitat devenea celălalt câine. Până să iau eu lopata, câinele l-a omorât", a povestit omul. Din păcate, Gracie a fost muşcată în timp ce îşi apăra stăpânii, apoi a fugit şi a dispărut fără urmă. "Am crezut că a plecat ca să moară undeva, singură", a spus el.


Din fericire, căţeaua s-a întors în următoarea zi, dar povestea nu se termină aici. "A doua zi am venit acasă să mănânc la prânz şi era încă un şarpe aici, iar ea l-a omorât şi pe ăsta. A fost iar muşcată, pe unul din picioare. I-am zis că de data asta chiar o duc la veterinar", a povestit Rodney.

Deşi a fost muşcată de două ori, destul de serios, Gracie este bine acum. "Poate să respire, să mănânce, să bea apă şi dă din coadă bucuroasă, ca întotdeauna", a mai spus bărbatul.

Pe de altă parte, şerpii nu au nicio vină; ei doar încearcă să supravieţuiască, la fel ca oamenii, iar muşcătura lor este doar un mod de a se apăra, aşa că oamenii trebuie doar să-i evite şi să-şi ţină copiii departe de aceştia, notează postul de televiziune.


Când reptilele invadează spaţiul oamenilor, acestea sfârşesc prin a fi ucise. Câinii lui Rodney şi-au folosit instinctul, apărând oamenii de un pericol letal, iar unul dintre ei a intrat direct în luptă, fără a se proteja pe sine, pentru a elimina ameninţarea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod