Cei mai ciudați papuci: Se vând ca pâinea caldă!

Acești papuci nonconformiști sunt numai buni pentru serile reci. Seamănă cu pâinea caldă și te fac să uiți de frig. Dar nu cumva îți stârnesc și apetitul?
Zilele mohorâte și friguroase sunt tot mai aproape și odată cu ele vin și serile lungi, în care simți nevoia de căldură. Niște papuci moi sunt potriviți pentru a-ți păstra picioarele calde, iar magazinul online Firebox propune o versiune nonconformistă: papucii de casă care imită niște franzele proaspete!

Realizați în două variante care imită pâinea albă și pe cea mai prăjită, aceștia arată identic cu niște franzele scoase adineauri din cuptor. Și pentru ca asemănarea să fie perfectă, sporind confuzia, aceștia sunt împachetați unul în celălalt și prinși cu o bandă, aidoma pâinii de la brutărie.
Când vezi așa ceva, ești convins că ai în față o franzelă proaspătă.

Papucii care imită pâinea costă 22,5 euro și sunt disponibili pe site-ul magazinului Firebox. Sunt moi, comozi și ies din tipare, perfecți pentru un cadou neobișnuit. Atenție, însă! E posibil ca tot uitându-te la ei, să te tragă spre bucătărie...


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod