Cei mai frumoși câini care știu să pozeze: 50 de imagini superbe cu cel mai bun prieten al omului

O tânără în vârstă de 21 de ani, mare iubitoare de câini și pasionată de fotografie, ne arată cele mai frumoase imagini pe care le-a făcut cu aceste animale. Greu de spus care e cea mai reușită!
Când îți plac câinii, dar te pricepi și să-i fotografiezi, nu-i de mirare că aceste animale par să pozeze ca niște modele. Lucrurile s-au așezat firesc pentru Kristýna Kvapilová (21 de ani), o tânără fotografă din Cehia, pasionată de câini și de călătorii. Posesoarea unei camere foto Canon 5D Mark IV, de care mărturisește că e tare mândră, ea explorează lumea împreună cu ciobănescul ei australian, Charlie, pe care îl consideră cel mai bun antrenor personal, dar și cel mai bun și mai credincios model pe care l-a întâlnit.
Charlie e atât de inteligent, încât înțelege tot ce i se spune și e capabil să facă multe lucruri la comandă.

"Chiar mi-a schimbat toată viața... Sunt fotografă doar datorită lui și îi sunt incredibil de recunoscătoare pentru asta. Mereu a fost atât de răbdător cu mine și am învățat multe datorită lui"
, a explicat Kristýna pentru Bored Panda.

Pasionată de animale, în special de câini, tânăra are deja un portofoliu impresionant pe Instagram. Ea încearcă mereu ca fotografiile sale să aibă ceva special față de imaginile clasice făcute în parcuri sau grădini.
"Îmi place să surprind natura adevărată a câinilor în portretele mele, să le surprind personalitățile", arată ea.

"Dar ceea ce îmi place și mai mult este combinația dintre călătorii, câini și fotografie. Nu sunt atrasă doar de fotografie, ci și de experiența unei aventuri: să dorm în cort, să ne murdărim și doar să mergem prin mijlocul naturii care îți taie respirația", a adăugat ea.

Kristýna Kvapilová și-a prezentat cele mai frumoase imagini cu câini pe Bored Panda, iar cadrele sale sunt superbe.
Fiecare fotografie este o dovadă că aceștia sunt cei mai buni prieteni din lumea animalelor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod