Cel mai tare selfie din maternitate: Bebeluşul s-a născut râzând

Fotografia făcută de doi tineri părinţi imediat după venirea pe lume a copilului lor a devenit virală pe internet. Bebeluşul s-a născut râzând.
Să aduci un copil pe lume este una dintre cele mai grele, dar şi frumoase realizări din viaţa unei femei. Dar când totul se termină cu bine, fericirea nu se poate exprima în cuvinte.

Este şi cazul fotografiei pe care Thaise De Mari a postat-o pe Instagram imediat după ce a născut prin cezariană o minune de fetiţă. Micuţa a început să râdă cu gura până la urechi imediat după ce a venit pe lume, spre bucuria părinţilor săi.

Imaginea devenită virală va rămâne cu siguranţă una dintre cele mai frumoase amintiri din viaţa acestei familii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina K pe 13 Mar 2017, 23:06
    Viata este chiar o minune!!

    Am avut bucuria, cand am nascut-o pe fetita noastra, sa il am alaturi pe sotul meu. Aici In State este ceva obijnuit sa stea alaturi sotul, chiar si daca va fi nastere prin cezariana. De remarcat in pozele din articol, este faptul ca nasterea a fost, cred eu, cu cezariana programata. Proaspata mamica are un machiaj superb si nu este obosita deloc. Mai greu este, cand dupa ore nesfarsite de contractii si de incercari nereusite sa nasti natural, ajungi tot la cezariana.

    0
    0

  • DAN pe 13 Mar 2017, 20:41
    OBTUZITATE

    IN TARILE CIVILIZATE E POSIBIL ASA CEVA....IN ROMANIA, DOAR DACA INTRI CU FORTA CUM AM FACUT EU....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod