Cele mai bune aplicații de editat poze

De la cele mai bune filtre pentru selfie-uri la instrumente simple de editat poze, există câteva aplicații pe care le poți instala și tu acum pe telefon, dacă vrei să dai o notă de culoare pozelor tale.
Unele dintre acestea pot fi instalate gratuit, pe când pentru altele va trebui să plătești. Însă pasiunea ta pentru poze nu ar trebui irosită. 

Care sunt cele mai bune aplicații de editat poze pentru telefon?


Smartphone-urile avansează mereu din punct de vedere tehnologic, iar camerele acestora devin din ce în ce mai bune. Aplicațiile pentru telefoane care includ și filtre pentru pozele pe care le faci, precum Facebook, Snapchat și Instagram, sunt de multe ori depășite de alte aplicații de editat poze, utilizatorii urcând ulterior pozele făcute și editate pe rețelele sociale.
Cu toate că aplicațiile standard ale camerelor de la Android, Apple și Microsoft continuă să evolueze la fiecare actualizare de software, aplicațiile pentru poze și editare foto sunt în creștere. Iar mai jos poți găsi câteva dintre cele mai bune. Iată despre ce este vorba!

1. Facetune


Ar fi nedrept să caracterizăm Facetune ca o simplă aplicație prin care îți poți modifica selfie-urile. Este o aplicație perfectă pentru așa ceva, dar și un instrument excelent pentru editarea tuturor fotografiilor pe care le faci.
Poți experimenta foarte mult atunci când vine vorba de editarea ochilor, pielii, nasului și chiar și zâmbetelor. Facetune poate fi instalat pe Android, iOS și Windows Phone, însă va trebui să plătești pentru această aplicație.

2. VSCO Cam


VSCO Cam este o aplicație gratis, care poate fi instalată pe Android și iOS. Dacă ai stat vreodată de vorbă cu persoane care își iau în serios pasiunea pentru fotografie, probabil că VSCO Cam a fost menționată în discuție. Această aplicație are filtre precum multe alte aplicații, însă instrumentele sale de editare sunt mai puternice decât multe altele.
VSCO Cam a reușit să facă și o comunitate proprie de fotografi, care împărtășesc propriile fotografii și se inspiră de la ceilalți, pentru a se îmbunătăți în mod constant.

3. Lightroom


Știi deja că suita Adobe este intens folosită de fotografii care își doresc să atingă excelența prin pozele lor. Lightroom este preferat atunci când vine vorba de editarea pozelor. Însă știai că există Lightroom și pentru telefon? În plus, aplicația este gratuită, are și câteva preseturi interesante și este foarte ușor de folosit, mai ales dacă ai experimentat cu programul și pe calculator înainte.

Tu ce aplicații folosești?
16 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod