Cele mai bune trucuri ca să arăți mai slabă în poze

Dacă vrei să arăți mai slabă în poze poți să apelezi la câteva trucuri simple. Urmează aceste reguli și fotografiile tale vor arăta perfect!
În funcție de forma corpului poți să ajustezi anumite zone de care te simți complexată, astfel încât să ieși mai slabă în poze. Publicația BrightSide a strâns câteva dintre cele mai bune trucuri de care să ții cont ca să ieși mai slabă în poze:


Cum să faci ca brațele tale să pară mai subțiri 

Este foarte important să nu ții brațele lipite de corp. Stai cu corpul orientat puâin într-o parte și cu brațul sprijinit de șold, astfel încât să se formeze un spațiu între mână și corp.
Acest mic truc te va ajuta să arăți mai slabă în poze.


Stai cu picioarele ușor depărtate!

Nu ține picioarele lipite, ci depărtează-le puțin când stai la pozat, deoarece acest spațiu care se formează te va ajuta să arăți mai slabă. Sati puțin pe vârfuri și du posteriorul în spate pentru a crea senzația de alungire. 


Nu ține capul aplecat în față!

 

Indiferent de greutatea pe care o ai, atunci când ții capul aplecat în față se va forma o bărbie dublă inestetică. Ca să eviți acest lucru trebuie să te asiguri că ții capul drept, chiar ușor adus spre spate și lipește limba de cerul gurii. 


Poza perfectă stând pe scaun

 

Știi și tu că o fotografie din față stând așezată pe un scaun nu avantajează pe nimeni, deoarece zona abdominală are tendința de a se ”revărsa”. Ca să eviți acest lucru este indicat să stai cu corpul înclinat ușor într-o parte, picioarele întinse și o mână adusă oe coapsa opusă.
Acest mic truc te poate ajuta să arăți mai slabă în poze.


Picioarele ușor încrucișate pentru efect de alungire

 

Pentru ca o fotografie să iasă bine atunci când ești pozată în picioare poți să apelezi la acest mic truc care te va alungi. Stai cu picioarele ușor încrucișate ca și cum ai păși, așezând în același timp o mână pe talie. 

10 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod