Cele mai tari concerte de sfârşit de an. Nu sta în casă de Sărbători!

iabilet.ro îţi prezintă ghidul evenimentelor pe care nu trebuie să le ratezi. Directia 5 intră şi ei în liga artiştilor cu evenimente speciale de Crăciun.

Două concerte de Crăciun în premieră şi două petreceri de Revelion cu muzica live vă aşteaptă pe site.

Pe www.iabilet.ro puteţi comanda atât bilete în format electronic (print @ home - plătiţi cu cardul online), cât şi bilete în format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, vă rugăm să ne contactaţi la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (între 09:00 şi 18:00, de luni până vineri).

Direcţia 5 - De Crăciun îţi mulţumesc! la Cinema Patria

Direcţia 5 intră şi ei în liga artiştilor cu evenimente speciale de Crăciun, iar pe 19 decembrie, la Cinema Patria din Bucureşti, vor susţine primul astfel de concert din istoria trupei.

Spectatorii vor asculta în premieră câteva piese tematice, dar din setlist nu vor lipsi nici piesele de pe cel mai recent album al trupei - "Zâmbetul face minuni".

Cumpară bilete la concertul Direcţia 5

 

Un Crăciun cu Grigore Leşe la Sala Palatului

A doua zi de Crăciun, Grigore Leşe, cel mai tulburător glas al muzicii tradiţionale de la noi, ne aşteaptă la Sala Palatului cu un concert inedit ce va bucura sufletele spectatorilor printr-o serie de colinde deosebite: colinde de gazdă, profesionale, de june, de fată, de petit, de dragoste, familiale, satirice, de război şi prizonierat, cosmogonice, precum şi cântece de stea ce vestesc Naşterea Mântuitorului.

Cumpară bilete la concertul Grigore Leşe



WHY NOT…New Year’s Eve - No drinks limit, no food limit, no fun limit and special prizes, la Club Why Not

Pentru iubitorii muzicii live, petrecerea de Revelion din clubul Why Not îi aşteaptă cu trei concerte: Shift, Trupa Datina şi Spitalul de Urgenţă, şi nicio limită la băutură, mâncare şi distracţie.

În plus, fiecare participant va lua parte la o tombolă cu numeroase premii, printre care: un weekend pentru două persoane la munte, la Ana Hotels din Poiana Braşov şi 4 abonamente Fitness Full Time timp de o lună, la Energia Fitness Center.'

Cumpară bilete la WHY NOT…New Year’s Eve



Revelion cu trupa Publika la The Tube

Pentru cei ce nu dau Centrul Vechi pentru nimic altceva nici în noaptea dintre ani, The Tube - noul hotspot pe harta Bucureştiului - vă aşteaptă în staţia de pe Lipscani 30-34 cu un party în stilul disco şi un concert al trupei Publika.



Cumpară bilete la Revelion cu trupa Publika în The Tube

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod