Coada de dinozaur, noua modă pentru fete!

Un comerciant online de modă a lansat un accesoriu feminin ciudat: coada de dinozaur, de lup sau de leopard. Produsele sunt promovate pe Facebook și au mare succes.
Retailerul online de modă ASOS s-a remarcat recent prin lansarea unor articole vestimentare originale. Cel mai recent este "Unwrap Me", un body sexy dintr-o singură bucată de material, prinsă într-un singur nod, conceput parcă pentru a fi desfăcut.

Dar asta nu-i o ciudățenie mai mare decât ultima gamă de accesorii feminine lansată de magazinul online. ASOS a scos la vânzare mai multe modele de coadă de animal, la un preț mediu de 37 de dolari, stârnind un val de interes și de confuzie pe rețelele de socializare.

Cea mai solicitată este coada de dinozaur, disponibilă în mai multe culori.
Versiunea neagră s-a epuizat, însă, cotidianul britanic Daily Mail punând acest fapt pe seama desfășurării festivalului Burning Man, unde vestimentația neobișnuită este practic "uniforma" fiecărui participant.

Create pentru petreceri, festivaluri și parade, cozile de animale se fixează în jurul taliei cu ajutorul unei curele și se vând bine, în special cele de dinozaur, de pisică, de leopard, de lup și de vulpe, relatează ziarul citat.

ASOS a promovat mai întâi pe Facebook coada de dinozaur, iar reacțiile utilizatorilor au fost împărțite.
Unii au scris amuzați că își fac griji dacă reclama la acest produs a ajuns pe pagina lor, în timp ce alții s-au declarat încântați de această idee și au scris că abia așteaptă să o încerce. Au fost și câțiva care s-au întrebat, pe bună dreptate, dacă mai poți sta jos pe scaun când porți așa ceva și cum se poate descurca cineva la toaletă cu un asfel de accesoriu.

Dar, așa cum ASOS și-a obișnuit clienții, practic nimic din ceea ce vinde nu are vreun sens, remarcă Daily Mail.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • io pe 30 Aug 2016, 18:22
    nuuuu

    inca o moda tampita,asta e ca onomastica pe care azi multi romani prosti cred ca o sarbatoresc ,sf alexandru,maine sigur vedem poze cu cozi ,jalnic,orice idee de rah--t este preluata de oi si pusa in practica. P.S sf alexandru se sarbatoreste si in alte zile si nu are nicio legatura,iar coada de dinozaur este supremul penibilului cu scuza excentricului

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod