39
Coincidenţe inexplicabile: 40 de imagini bizare care te fac să te simţi ca în Matrix
Divertisment / 03.11.2017

Uneori se întâmplă lucruri banale dar incredibile, care îţi pun mintea la încercare şi te fac să te îndoieşti că ceea ce vezi este real.

Mai ţii minte scena din "Matrix" în care anumite clişee, întâmplări care se repetau în mod inexplicabil, erau rezultatul unor erori de sistem, semn că lumea înconjurătoare nu era reală?

Ei bine, probabil că fiecare dintre noi a trecut, la un moment dat în viaţă, prin ceva asemănător. De exemplu, ţi s-a întâmplat vreodată să vezi pe cineva şi să te simţi că ai privi într-o oglindă? Dacă te-ai uita la nişte gemeni sau tripleţi ar fi uşor de înţeles, dar ce te faci dacă observi nişte coincidenţe stranii în care sunt implicaţi nişte străini, oameni care nu se cunosc între ei dar care au ceva incredibil în comun? Ai avea o ciudată senzaţie ca în copilărie, ca şi cum ai asculta o poveste pe un disc zgâriat, care repetă iar şi iar aceeaşi secvenţă.


Bored Panda prezintă o serie de imagini care surprind coincidenţe inexplicabile. Privindu-le nu poţi să nu te întrebi cum este posibil aşa ceva.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro