Cum ar fi să-ţi începi dimineaţa aşa? Toastul sirenă, un nou trend pe Instagram

Poate ai crede că este vorba despre ceva plin de coloranţi, însă totul este natural şi fără chimicale! O bloggeriţă pasionată de mâncare a avut această idee care-ţi colorează dimineţile!
Toată nebunia a început de la Adeline Waugh, un stilist alimentar care a postat pe contul său de Instagram fotografii cu pâine prăjită în toate culorile curcubeului. Deşi la o primă vedere ai crede că ele conţin coloranţi sintetici, trebuie să ştii că toţi pigmenţii folosiţi sunt naturali, Adeline folosindu-se de spiruliă, turmeric, sfeclă roşie şi afine pentru a obţine aceste culori pastelate frumoase.

A fost suficient să posteze câteva fotografii care au ajuns să fie extrem de apreciate pe Instagram şi i-au adus o mulţime de fani.
Trendul "mermaid toast" a prins imediat pe Instagram! "Scopul meu este să apelez la alimente sănătoase cărora să le aduc un suflu nou şi să le fac mai apetisante şi pline de culoare", a declarat Adeline Waugh pentru revista Vogue.

Practic, Adeline mixează crema de brânză cu pulbere de spirulină, turmeric, afine, suc de sfeclă roşie sau portocale pentru a face un melaj inedit pe feliile de pâine.

Rezultatul este unul spectaculos şi îţi înseninează toată ziua.
Ai mânca aşa ceva?
27 Iunie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod