Cum arată cea mai ciudată toaletă din lume?

Un restaurant din Lituania le-a pregătit o surpriză clienților săi. I-a rugat pe designeri să redecoreze o baie veche, dar fără să dea jos faianţa.
Dacă nu îți duci smartphone-ul sau o carte cu tine la toaletă, poate că ți se pare plictisitor să stai pur și simplu acolo. Însă, nu ar avea cum să ți se întâmple acest lucru în toaleta proaspăt renovată a restaurantului Galeria Urbana din Kaunas, Lituania. Proprietarii au angajat designeri ca să redecoreze o toaletă veche, însă fără să dea jos faianța.

Ideea pe care au avut-o artiștii implicați în acest proiect este una originală, iar modul în care au ales să redecoreze toaleta le-a adus faimă în întreaga lume.
Ei au fotografiat diverse blocuri din Kaunas, au imprimat mai multe abțibilduri și le-au lipit pe faianța din baie. Rezultatul este unul cât se poate de ciudat. Stai pe toaletă și ai impresia că toți oamenii se uită la tine. Ce să spunem, e o experiență inedită în special pentru cei mai pudici din fire! 

„Lituania neglijează de multe ori spaţiile publice”, au declarat cei de la agenţia Gyva Grafika care au avut această idee.

„Mulţi cetăţeni locuiesc în cele mai curate apartamente, dar odată ce ies afară, situaţia se schimbă radical.
Scările, curţile, alte spaţii publice sunt murdare, abandonate, ignorate. Din acest motiv, am decis să echilibrăm împrejurimile şi să prezentăm exteriorul în interior”
, explică reprezentații agenției pentru BoredPanda

21 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod