Cum arată cel mai scump tort de nuntă din lume?

A fost realizat în Dubai din 1000 de ouă şi 20 de kilograme de ciocolată. Printre decoraţiunile comestibile se găsesc şi câteva diamante şi perle.
La cea mai recentă ediţie Dubai Bride Show, renumitul târg de mirese a fost expus cel mai scump tort din lume care a costat un milion de dolari. A fost realizat de Debbie Wingham, un celebru designer de modă care şi-a descoperit pasiunea pentru prăjituri şi patiserie. Ea a devenit cunoscută după ce a creat cea mai scumpă rochie din lume, din diamante negre, care a costat 5 milioane de dolari.

Fiind pasionată de patiserie, Debbie a început să realizeze prăjituri cu adevărat spectaculoase.
Aşa a apărut acest tort, catalogat drept cel mai scump tort de nuntă din lume. Acesta reprezintă o mireasă orientală purtând o rochie-sirenă, un fel de burda albă pe cap şi un buchet de flori roz pe unul din braţe. Tortul a avut o înălţime de 1,82 cm şi 120 de kilograme.

A fost realizat din 1000 de ouă şi 20 de kilograme de ciocolată, fiind decorat cu 50 de kilograme de dantelă comestibilă din zahăr. Detaliile folosite pentru a decora rochia miresei sunt realizate manual şi a durat peste 10 zile pentru a decora tortul.


Pe lângă decoraţiunile comestibile, tortul mai este împodobit cu diamante albe, de trei carate, de o valoare totală de 200.000 de dolari şi 1000 de perle.
22 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod