Cum să faci acasă cele mai frumoase poze cu luminiţe de Crăciun - VIDEO

O tânără te învaţă într-un clip video cum să obţii portrete superbe cu luminiţe de Crăciun chiar şi într-o cameră obişnuită. Rezultatele sunt spectaculoase.

Irene Rudnyk a decis să intre în spiritul sărbătorilor cu o şedinţă foto care să pună în valoare atmosfera caldă pe care o creează luminiţele de Crăciun. Într-un scurt clip video, ea arată cum se desfăşoară de fapt o şedinţă foto în care poţi face portrete superbe, apreciate pe Instagram, în decorul unui dormitor obişnuit, care în mod normal nu ajută cu nimic la succesul unei imagini, dimpotrivă.

"Recuzita" folosită de Irene conţine o cameră foto Canon 5D Mark III DSLR şi lentile Canon 85mm f/1.2L, precum şi o decoraţiune luminoasă de Crăciun, pe care ea a agăţat-o de tavan pentru a crea o atmosferă caldă, relatează PetaPixel.



Modelul ei, Emily, stă în faţa ferestrei. "Asta ne va oferi un contrast foarte interesant între lumina rece care pătrunde prin geam şi căldura reală pe care o emit beculeţele", explică Irene, aşezându-le în diverse poziţii pentru a obţine o ambianţă perfectă pentru fotografiile tipice de iarnă.

Oricine poate face portrete superbe cu o atmosferă de Crăciun ca în filme folosind aceste trucuri, este de părere Irene, care face o scurtă demonstraţie în tutorialul video postat pe YouTube.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod