Cum se distrează tinerii englezi în zilele libere: Fetele au făcut prăpăd pe străzi!

Alcoolul și abuzul de substanțe interzise au provocat un dezmăț general, iar fetele i-au depășit pe băieți la nivel de exprimare.
Tradiționalul Bank Holiday, un weekend liber complet, de trei zile, care se acordă anual în Marea Britanie, a fost prilejul de distracție mult așteptat de tinerii englezi. Aceștia și-au vărsat în stradă, la propriu și la figurat, pofta de viață, într-n dezmăț general, cu care insularii s-au obișnuit în ultimii ani.

Tot ca de obicei, fetele s-au aflat în centrul spectacolului, oferind scene grotești. În ținute de un gust îndoielnic, amețite serios de consumul excesiv de alcool, tinerele s-au luat la bătaie, au strigat și s-au întins pe caldarâm, în grupuri sau perechi.

În condițiile în care cluburile, pub-urile și localurile fast-food au fost deschise în fiecare noapte, generând încasări consistente, pe străzile Angliei a fost un continuu flux de incidente, petrecăreții întrecându-se în excesul de băutură și substanțe interzise și dându-le de furcă agenților de poliție.

Mari amatoare de distracție, fetele s-au dat în spectacol mai abitir decât băieții, fiind în prim-planul unor scene grotești, așa cum arată imaginile publicate de Daily Mail.

Tinerii care au profitat de zilele libere au petrecut până în zori pe străzi - unii au zăcut pe jos sau pe bănci, doborâți de oboseală și alcool, alții au fost târâți de prieteni spre casele lor sau au fost transportați de urgență la spital de ambulanțele care au avut de lucru în fiecare noapte.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod