Cureaua specială care opreşte cămaşa să iasă din pantaloni te ajută să arăţi impecabil

Un accesoriu simplu contribuie la un look perfect: o curea care se strânge sub pantaloni, împiedicând cămaşa sau bluza să iasă inestetic afară.
Tucker Shirt-Stay este o curea subţire şi discretă, cu un design care permite purtarea ei fără probleme chiar şi atunci când eşti aşezat, fără ca hainele să se şifoneze sau să capete cute. Accesoriul a fost realizat de o echipă de designeri din Macedonia. "Când este montată, cureaua ţine cămaşa întinsă, indiferent cât de mult te mişti în timpul zilei. Suportul de cămaşă se prinde pe ultimul nasture de la capătul de jos al cămăşii. O cataramă din metal îţi permite să ajustezi gradul de strângere printr-o simplă tragere, dar există şi mai multe elemente care fixează cureaua, împiedicând cămaşa să iasă din pantaloni, oricât de mult o foloseşti", a explicat un reprezentant al firmei macedonene.

Pentru a purta cureaua Tucker Shirt-Stay, utilizatorul fixează cureaua pe ultimul nasture, o înfăşoară în jurul taliei şi trage catarama atât cât are nevoie.
Accesoriul este atât de fin şi de discret, încât nu produce nicio cută în jurul taliei, fiind inobservabil. Cureaua poate fi lărgită până la dimensiunea de 150 de centimetri, astfel că este compatibilă cu haine de cele mai multe mărimi, relatează agenţia Ferrari.

Realizat de fondatorii brandului de produse pentru bărbaţi Signori, Kris Popovski şi Nenad Pantovic, Tucker Shirt-Stay va costa mai puţin de 21 de euro când va fi lansat, în luna iulie. După un an întreg de teste şi experimente cu diferite variante de design, fabrici şi funcţionalităţi, aceştia au ajuns la versiunea finală a produsului.
"Ştiţi cum se spune: niciodată nu ai a doua şansă pentru a crea prima impresie. Una dintre cele mai bune căi pentru a-ţi îmbunătăţi apariţia este să te asiguri că ai cămaşa dreaptă şi că nu este şifonată, toată ziua şi... toată noaptea", au declarat aceştia.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod