Descoperirea uimitoare a unui cuplu: Dovada că destinul i-a adus împreună

În timp ce îşi puneau în ordine fotografiile vechi, doi tineri căsătoriţi au făcut o descoperire incredibilă.
Ye şi Xue, doi tineri căsătoriţi din Chengdu, China, au cea mai clară dovadă că destinul nu poate fi ocolit. În timp ce puneau în ordine pozele mai vechi, ei au descoperit ceva neaşteptat: în 2000, cu 11 ani înainte de a se cunoaşte, ei s-au aflat în acelaşi loc, în acelaşi timp, fără să-şi dea seama. Iar dovada o reprezintă pozele pe care ei le-au făcut atunci, acolo. Mai mult, Ye apare în planul îndepărtat, în fotografia făcute de Xue.

Deşi nu pare ceva ieşit din comun, trebuie să ţinem cont că populaţia Chinei depăşeşte un miliard de oameni şi că protagoniştii acestei întâmplări nu trăiau într-un sat sau într-un orăşel, ci în Qingdao, o metropolă cu peste nouă milioane de locuitori, situată în estul acestei ţări imense.
Şansele ca ei să se afle în acelaşi loc în acelaşi timp şi să facă acelaşi lucru pentru ca peste ani să se căsătorească erau infime, notează Bored Panda.

La peste un deceniu de la momentul în care ei s-au pozat în faţa monumentului din imagine, cei doi s-au căsătorit şi au copii. Ei au descoperit pozele în casa mamei tinerei, printre alte fotografii uitate.

"Am auzit mai demult că ea a fost în Qingdao când am mers şi eu acolo şi că s-a pozat în Piaţa 4 mai. Dar nu ne ştiam atunci", a declarat Ye pentru ziarul Chengdu Business Daily.
El a recunoscut-o imediat pe Xue în fotografie: "Când am văzut poza, am fost surprins şi am simţit furnicături în tot corpul... aşa pozam eu. Am făcut şi eu o fotografie, în aceeaşi postură, doar că din alt unghi", a povestit el.

Ye a găsit şi el poza pe care o făcuse în acelaşi loc şi a descoperit că fusese realizată în aceeaşi zi. Povestea incredibilă a întâlnirii lor a făcut senzaţie pe reţelele de socializare din China.

Prietenii cuplului cred că pozele sunt un semn că ei erau predestinaţi să se întâlnească şi să fie împreună.
Cei doi sunt şocaţi şi spun că întâlnirea lor este un miracol. Qingdao este un loc special în inimile lor, relatează site-ul citat. "Se pare că Qingdao este unul dintre cele mai speciale locuri pentru noi. Când copiii vor fi mari, vom merge iar la Qingdao şi vom face din nou o poză, cu toată familia", a promis Ye.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod