Designerii care au lucrat la voalul purtat de Meghan Markle s-au spălat pe mâini la fiecare 30 de minute

Ca să brodeze manual voalul purtat de Ducesa de Sussex, designerii au muncit sute de ore și s-au spălat pe mâini la fiecare jumătate de oră ca să-l păstreze curat pentru nunta regală.
Designerul Givenchy Clare Waight Keller, cea care a realizat rochia minimalistă a fostei actrițe Meghan Markle, a avut la dispoziție doar cinci luni ca să termine lucrarea. Clare Keller este prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy și unul dintre cei mai apreciați designeri britanici.

”Ne-am pus foarte repede de acord cu privire la modul în care trebuie să arate rochia perfectă. Voiam să aibă un look modern și proaspăt, dar să respecte stilul ei”, povestește designerul citat de Huffington Post și susține că a fost nevoie de opt probe pentru a obține rochia perfectă. 

Voalul lung de cinci metri a fost realizat din tulle din mătase, cu margini brodate manual cu elemente din flora specifică din cele 53 de state din Commonwealth.
Fiecare floare este unică și cusută de mână, o muncă extrem de migăloasă pentru care designerii au petrecut sute de ore. De asemenea, pentru a păstra voalul curat, ei au fost nevoiți să se spele pe mâini la fiecare jumătate de oră. 

Meghan Markle a surprins pe toată lumea purtând o rochie de mireasă foarte simplă, creată de designerul Givenchy Clare Waight Keller. Designerul a creat o rochie de o simplitate impecabilă, cu mâneci trei sferturi, umerii goi și o croială de tip A.
Linia rochiei se prelungește la spate cu o trenă cu pliuri rotunde, căptușită cu o jupă din organza din mătase realizată din trei straturi. Mânecile trei sferturi adaugă un plus de rafinament și un aer modern rochiei. 

Clare Keller este prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy și unul dintre cei mai apreciați designeri britanici.
31 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod