„Diavolul“ cu o mie de feţe celebre: Machiajul îl transformă în orice vedetă

Un make-up artist foarte talentat se transformă în orice vedetă. Nimic nu este imposibil atunci când se aşază în faţa oglinzii de machiaj.
Supranumit "regele machiajului", Elliot Joseph Rentz, alias Alexis Stone, este capabil să se transforme în orice vedetă doreşte. Şi demonstrează asta într-o serie de imagini incredibile, în care machiajul lui face adevărate minuni. Ca un diavol înşelător, el ia chipul oricărei vedete, de la Michael Jackson la Cher şi de la Kim Kardashian la Paris Hilton, lucrând perfect fiecare detaliu de fineţe care îl ajută se devină de fiecare dată altcineva.

Născut în oraşul englez Brighton, Make-up artistul este stabilit actualmente în Manchester şi a devenit renumit peste Canalul Mânecii pentru talentul său şi pentru capacitatea incredibilă de a lua chipul unui star.
Lucrările sale sunt atât de frapante, încât uneori dă senzaţia că ai în faţă o imagine editată în Photoshop, notează Bored Panda.

Totul a început în iunie, când deja faimosul Stone a folosit contur de precizie şi mult iluminator pentru a realiza seria "MUA" NikkieTutorials, compusă din 32 de imagini în care el folosit machiajul pentru a se asemăna aproape leit cu diverse celebrităţi, stârnind un interes enorm pe Instagram, Facebook şi YouTube. De atunci, el a întruchipat mai multe personalităţi, printre care şi Regina Elisabeta a II-a.
Iată câteva dintre vedetele în care s-a transformat!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod