Din închisoare pe podiumul de modă: Cel mai frumos puşcăriaş din America a lăsat-o cu gura căscată pe Madonna

Madonna
Madonna a rămas cu gura căscată după ce l-a văzut pe Jeremy


Meeks a devenit celebru în 2014, când fotografia-portret pe care poliţia californiană i-a făcut-o după ce a fost arestat a ajuns pe pagina de Facebook a instituţiei. Un an mai târziu, el a fost condamnat la doi ani şi trei luni de închisoare pentru posesie ilegală de arme şi muniţie, uz de armă şi implicare în activitatea unor grupuri infracţionale.

Celebritatea dobândită în timpul arestului nu s-a diminuat în timpul detenţiei.

După ce milioane de femei au remarcat că arată foarte bine, el a fost observat de agenţia de talente White Cross Management, cu care a semnat un contract chiar înainte de a fi eliberat.

Meeks, care este căsătorit şi are trei copii, a fost eliberat din penitenciar în martie 2016. În iunie anul trecut a început să posteze pe Instagram fotografii în care pozează ca model.

Duminică, cu o zi înainte de a-și face debutul la New York Fashion Week, el a publicat pe contul său o imagine în care apare îmbrăţişând-o pe Carine Roitfeld, fostul redactor-şef al revistei Vogue Paris.



Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod