10 cele mai așteptate filme ale anului pentru întreaga familie. Când și unde le vedem

Eroi care au inspirat generaţii întregi revin pe marile ecrane anul acesta, alături de personaje noi.

În 2019 vom avea parte de povești și personaje cu care ne putem ușor identifica, eroi cu provocări ca ale noastre, chiar dacă lumea în care acționează este una fantastică. Așa cum filmul Dumbo, despre elefănțelul cu urechile uriașe, e o poveste - printre altele - despre incluziune, animația Toy Story celebrează devotamentul şi prietenia.

Anul acesta au premiera la cinema o serie de blockbustere, continuări ale unor filme populare (precum Frozen), remake-uri live-action (precum Aladdin) de neratat.

Iată, așadar, cele mai așteptate titluri și data la care se lansează în cinematografele din România.

Cum să-ți dresezi dragonul 3, premiera în România: 01.02.2019

 

Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon a devenit, deja, o aventură de-o viață. Al treilea și ultimul capitol din îndrăgita franciză revine pe marile noastre ecrane anul acesta.

Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni.

Apariția bruscă a Furiei Luminii (foto) coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.
19 Ianuarie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod