10 cele mai bune seriale de comedie din toate timpurile

„Ridendo castigat mores” spune una dintre celebrele zicale latine. Într-adevăr, putem îndrepta „moravuri” prin puterea comediei.
Iată, așadar o serie de seriale de comedie care ne fac să reflectăm dintr-o nouă perspectivă asupra unor situații de viață și tipologii umane. Sunt cele mai populare seriale de comedie ale tuturor timpurilor, conform voturilor înregistrate de spectatori pe website-urile cinemagia.ro și imdb.com.

Married with Children/Familia Bundy (1986)


Un serial care a înnebunit SUA şi întreaga lume prin modul original în care abordează problemele neobişnuite ale unei familii obişnuite. Tatăl este leneș, obsedat de decolteuri și de fotbal american și trăiește din comercializarea, fără tragere de inimă, a pantofilor.

Mama este o cheltuitoare fără margini și o calamitate în bucătărie. Fiica este cu un IQ foarte subțire. Fiul este scund, plin de umor negru, iar visul lui destul de fățiș este să „puncteze" cu o fată.

Savuroasele certuri conjugale dintre Al și Peggy, ironiile subtile sau grosolane pe care Bud i le aruncă prea blondei sale surioare, precum și conflictele cu cântec dintre familia Bundy și vecinii lor la fel de săriți, Steve și Marcy, constituie subiectul acestui savuros sitcom.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod