12 dintre cele mai așteptate filme în 2018

Aşteptate de cinefili pentru extraordinarele romane care au stat la baza acestor filme, pentru efecte speciale, ineditul proiectului sau pentru că fanii au investit ani de simpatie în personaje, iată 12 dintre cele mai așteptate filme ale lui 2018.
Gradul de așteptare a fost „măsurat”, în unele cazuri. Astfel, conform cifrelor furnizate de comScore, citate de Variety și Digital Spy, Maze Runner: The Death Cure a fost cel mai discutat titlu al ultimei perioade în social media.

Cel de-al treilea film pentru tineri din seria Maze Runner a provocat peste 53.000 de noi discuții în ultimele zile, totalul fiind de 600.000 în decembrie 2017 și ianuarie. Acest lucru a fost probabil „ajutat” de lansarea unui nou poster în urmă cu 10 zile, deși locul 1 în clasament este adjudecat cu o diferență mare față de următorul clasat - Fifty Shades Freed (37.000 noi discuții generate în rețelele de socializare). 

Cel de-al treilea cel mai pomenit film este Black Panther (cu aproape 35.000 de noi conversații generate).
Acest titlu depășește chiar ca interes hitul Marvel Infinity War (22.000 conversații generate în ultima săptămână).


1. Labirintul: Tratament letal


Premiera în România: 26 ianuarie
În ultima carte din seria de succes Maze Runner, Thomas încearcă să învingă organizaţia WICKED. Thomas și supraviețuitorii din Labirint se pregătesc să se confrunte cu Wicked pentru ultima oară, luptând să găsească un remediu pentru mortala boală care a distrus cea mai mare parte a lumii. Prieteniile și loialitățile vor fi testate, iar lupta împotriva Wicked va determina, de asemenea, cine va supraviețui în cele din urmă.



2. Cincizeci de umbre descătușate

Premiera în România 9 februarie
Ecranizarea romanului Fifty Shades Freed, de E.L. James. În ultima carte din saga Fifty Shades, Christian şi Ana ajung la cea mai periculoasă relaţie posibilă: căsătoria. În film joacă: Jamie Dornan şi Dakota Johnson  redevin Christian şi Ana, alături de nume noi precum Arielle Kebbel.
13 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod