12 dintre cele mai așteptate filme în 2018

3. Black Panther/Pantera neagră


Premiera în România:  16 februarie
Am avut o primă întâlnire cu Pantera neagră în Căpitanul America: Război civil, dar filmul din 16 februarie ne va dezvălui personajul în toată splendoarea. Interpretat de Chadwick Boseman, personajul T'Challa este punctul central dintr-o producţie ce oferă mai multe aspecte inedite, printre ele o distribuţie predominant de culoare, dar şi faptul că o considerabilă parte a acţiunii nu va avea loc într-un decor urban, ci în extraordinara Wakanda.
Fanii Universului Cinematografic Marvel (MCU) sunt siguri că aici vom întâlni şi ultimul Giuvaer al Infinitului. Din lista noastră, Black Panther pare singurul film care doar cu greu ar putea să-şi dezamăgească publicul.


4. Red Sparrow


Premiera în România: 2 martie
Ecranizarea romanului de success omonim al lui Jason Matthews. Prim-balerina rusoaică Dominika Egorova devine spioană, împotriva dorinței ei, după ce cariera ei artistică ia sfârşit. Ea învață să-și folosească trupul ca pe o armă, dar se străduiește să-și mențină propria identitate în timpul procesului de formare dezumanizant.
Prima ei țintă este Nathaniel Nash, un ofițer CIA care se ocupă de cazurile cele mai sensibile ale spionajului rusesc. Jennifer Lawrence și Joel Edgerton dețin rolurile principale.
13 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod