25 de imagini care arată că femeile de altădată aveau clasă

Când erau tinere, bunicile noastre nu aveau atât de multe posibilități, dar știau să-și pună în valoare frumusețea. Simplitatea și clasa erau la ordinea zilei.

Nu aveau cele mai noi și mai sofisticate produse cosmetice, n-aveau Instagram și Photoshop ca să-și editeze imaginile așa cum doreau. Tot ce dețineau bunicile noastre în tinerețe erau frumusețea naturală, câteva trucuri simple care dădeau rezultate și mai ales principii solide de ordin estetic și moral. Acestea formau clasa și eleganța care însemnau totul pentru femeile de altădată.

Într-o epocă în care vulgaritatea era repudiată, femeile se întreceau în abordarea valorilor reale, solide și justificate, nu în cât mai multă piele care să provoace continuu limitele dintre normal și obscen.

Bright Side ne oferă o colecție a frumuseții din alte timpuri. Este frumusețea aceea pură, acum aproape pierdută, a bunicilor noastre, a femeilor de altădată cum rar mai găsim acum. Oameni din toată lumea își prezintă cu mândrie bunicile, apreciindu-le frumusețea și eleganța cu care reușesc să strălucească și în zilele noastre.

1 din 26

“Bunica mea și-a făcut singură poza asta ca să i-o trimită bunicului, când el era pe front, peste hotare, în anii '40.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod