Eva suntem noi! Eva ești ȘI tu!

Eva este unul dintre puținele site-uri din România care atinge, practic, vârsta majoratului! Pe piață încă din 2001, Eva este cel mai longeviv site de lifestyle feminin din online-ul românesc.

Cu ocazia majoratului, a celor 18 trandafiri din buchetul vieții, a celor 18 primăveri etc (am terminat clișeele), Eva își schimbă hainele, își asumă vârsta și vrea să fie cât mai aproape de public.

Un moment bun pentru a face cunoștință

Dincolo de ”www”, texte și poze, suntem noi, echipa Eva, adică:

Georgiana Dorobanțu: redactor senior

Unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Eva, Georgiana a venit în echipă în 2008. O puteți citi în rubricile de sănătate, modă și frumusețe, în cele mai multe zile. Scrie și în alte rubrici atunci când are povești de spus. Locuiește la casă, are curte maaare și e pasionată de grădinărit. Informațiile din ultima propoziție sunt și motivele pentru care noi, colegii ei, o invidiem. Ne place de ea pentru că e atentă cu noi și ne mai spune, din când în când, să mai luam ceva vitamine, să ne facem analizele și să avem grijă de noi.

 


 

Georgiana Stanciu: redactor

Georgi, așa cum îi spunem noi (pentru a face diferența între ea și Georgiana de mai sus) este și Georgiana Mică (în ordinea numerelor de pe tricou) sau Selena (veți înțelege imediat de ce). S-a alăturat echipei Eva în 2011 și deține recordul la nickname-uri. Îi place să scrie despre relații, despre copii și e pasionată de astrologie. De fapt, nu mai e doar pasionată, a mers cu pasiunea la un alt nivel. Georgi e absolventă a școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Și mai are cursuri de urmat - mai are ”doctoratul”, cum ar veni. Deci horoscopul Eva este chiar pe bune! Noi ne așteptăm să vină cu diploma în ramă și s-o agațe pe perete, cum își pun și medicii de familie toate diplomele. Bine, mai are de mers un pic la școală ca să poată spune că a bifat tot. Deocamdată, atât s-a putut.

 

Amalia Skelton: redactor

De doi ani în echipa Eva, Amalia este cea care scrie despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii și deco.

Amalia și-a renovat și redecorat casa din zona centrală a Bucureștiului de curând și știți și voi cum e când treci printr-o astfel de experiență. E ca atunci când vezi toate sezoanele din Grey`s Anatomy - poți opera lejer o apendicită. Dacă mai faci și rezidențiatul cu Dr. House, nu mai ai nevoie de nimic în plus. Dar să nu ne ducem în această direcție. E singura din echipă care locuiește în Centru. Bine, nu e nicio bucurie, că și dacă locuiești în Centru te poate lua răceala și să nu ai cum să mai ajungi la birou în ziua în care trebuie să faceți poze.

Angi Ghimpețeanu: design manager

Fără Angi, Eva de azi nu ar fi fost așa. Angi este ”ochiul de vultur” care ne trage de mânecă atunci când avem scăpări, de la poze pixelate, fonturi nepotrivite și până la diacritice. În ședințe, este mereu vocea rațiunii, care ne trezește de multe ori la realitate. Toate pozele, toate video-urile și tot ce ține de design pe Eva.ro, să știți că a trecut prin mâna ei. Este una dintre cele mai tolerante persoane din câte cunoaștem, este mamă de băiat, e pesco-vegetariană și, sigur, o invidiem pentru siluetă, pentru că este slabă - așa cum toate din echipă ne-am dori să fim.

 

Andreea Martin: community manager

Forum, sfaturi, Facebook, concursuri, discuții cu cititoarele și preluarea tuturor solicitărilor sunt în atribuțiile Andreei. Alături de Eva de 3 ani, este eroina noastră: e mamă a doi copii și mai are grijă și de noi, ca un adevărat community manager ce e. O admirăm pentru calmul și răbdarea de care dă întotdeauna dovadă și nu încetăm să ne întrebăm cum de poate fi așa. Nouă nu ne iese, dar suntem bucuroși că-i iese ei.

 

Luminița Florea: beauty expert Eva.ro

Lumi sau Luminița-Mâini-de-Aur, cum îi spunem noi, s-a alăturat de curând echipei Eva în calitate de beauty expert.

A studiat cosmetică și hairstyling, la IES Santiago Hernandez, din Zaragoza, liceu renumit pentru profesioniștii care predau și aparatura de înaltă perfomanță pe care elevii fac practică. A ales să aprofundeze specializarea Cosmetică în cadrul Institutului Pond`s, unde a lucrat cu aparaturi de ultimă oră și game foarte avansate de creme pentru toate tipurile de tratamente și tenuri.

În prezent, colaborează cu cele mai prestigioase saloane din Capitală și este specializată pe tenuri mature și tenuri cu probleme. S-a alăturat echipei Eva pentru că vrea să împartă cu noi din experiența ei. Bine, și să ne bată la cap!

 

Gabi Urdă: stylist&consultant de imagine

Gabi s-a alăturat ”natural” echipei Eva. N-a fost nevoie să stăm prea mult de vorbă despre asta, ne-am văzut și ne-am plăcut și a fost o chimie generală. O citeam dinainte pe gabiurda.ro și prima întâlnire, în viața reală, cu ea a fost o încântare. Ne place când ne mai aranjează câte o manșetă, când ne spune ce tip de cercei ni s-ar potrivi și, în general, o ascultăm cu sete când ne vorbește despre ceea ce o pasionează cel mai mult: modă, haine, călătorii, alimentație sănătoasă.


Georgiana Iosef: fotografa oficială

Zisă și Georgiana Foto, că nu mai știm cum să botezăm toate Georgianele pe care le avem. Ea e a treia din echipa noastră, în ordinea venirii. S-a alăturat de curând. Am uitat să-i cerem să pună aparatul pe automat și să facă și ea poze cu noi. I-am făcut noi una, când era supărată pe noi că nu stăm frumos la poză și sperăm să nu se supere că scriem și despre ea și punem și poza ei.

Este fotografa noastră oficială, foarte lejeră și amuzantă în timpul liber, extrem de încruntată și serioasă când face poze. Sigur, și noi toate am fost serioase când am făcut poze.


Daniel Dumitrescu: editor știri

Noi spunem că ne e ca un tată, deși vârsta nu i-ar permite să ne fie.

S-a alăturat echipei Eva.ro în 2012 și credem că îi place. Daniel e cel care ne explică părintește care e diferența dintre pământ și sol, de exemplu, ce s-ar întâmpla dacă am începe toți să mâncăm bio de azi și ne și ceartă atunci când vorbim tare și râdem, iar el are de scris. Reușește să fie la curent cu tot ce se întâmplă în lumea vedetelor, aleargă mereu să găsească povești interesante și să iasă primul cu o știre atunci când se poate. Și mai e și omul care ”are grijă de casă” atunci când noi vrem să ieșim în oraș sau facem sedințe foto la birou.

Nu vrea să apară în poze și îl înțelegem - nu e ușor să ai niște colege ca noi, ar vrea să uite de asta, nu-i trebuie amintiri! Daniel aleargă si la propriu, participă la maratoane, e expert în probleme ale articulațiilor și exerciții fizice și noi ar fi bine să-i dăm ascultare când ne spune să avem grijă de noi.

Știm că-i mai place și fotbalul și ține cu Parma din 1993. Nici nu a vrut să scriem asta. A zis că prima nu interesează pe nimeni și a doua sună patetic. Noi, fetele, bănuim că Parma e o echipă de fotbal. O să se supere pe noi că am scris, dar va putea trăi cu asta. Singurul lucru fără de care nu poate trăi este alergarea. Asta știm sigur! Oricum, îi mulțumim că ne tolerează! E eroul nostru!

 

Cristina Coman: director de marketing

Cristina este ”aproape” cel mai vechi om din echipa Eva. Din 2007 și până acum, Cristina s-a ocupat de toate proiectele speciale, de la creație și până la implementare. Același lucru și chiar mai mult de atât va face și pe viitor.

În permanentă mișcare, mereu între întâlniri și evenimente, Cristina atrage invidia colegilor pentru că reușește să meargă și la sală (nu zilnic, dar tot e bine). Restul echipei... se va duce de luni.

Îi place să meargă în locuri noi, călătorește cel mai mult din toată echipa, investește bani în viniluri și are un motan pe care îl cheamă Boksic.

 

Vivi Gherghe: project manager

E greu de explicat de când este Vivi în echipa Eva.

A venit în 2007, a plecat în 2010, a colaborat de-a lungul acestor ani cu Eva și s-a întors în acest an ”cu toate bagajele”, după o ”scurtă” incursiune în domeniul parentingului la Totul despre mame (asta dacă 9 ani înseamnă puțin).

S-a (re)alăturat echipei Eva la jumătatea acestui an cu planuri ambițioase (spre disperarea tuturor).

Are permanent ciocolată neagră pe birou, prin birou sau, dacă nu, are sigur în geantă. Este extrem de matinală și, din acest motiv, e și prima la birou (noi o bănuim că vine atât de devreme ca să se bucure de liniște).
Acasă, Vivi este mama unui băiat de 9 ani și sclava a două pisici, Jana și Zonel, și noi nici nu vrem să ne imaginăm ce e acolo!

 

Mulțumiri: 

Am fi vrut să prezentăm și programatorii, dar nu au avut timp sa vină la poze și noi îi lăsăm în pace. Pentru ei, asta cu schimbatul hainelor Eva.ro nu e deloc treabă ușoară. Le mulțumim pentru ceea ce fac!

Mulțumim, Ikea, pentru cel mai frumos birou din lume!

Mulțumim, FashionUP, pentru ținute!

Mulțumim, Krüger Brent Academy, pentru make-up!

Mulțumim, Serenity Beauty&Style, pentru coafuri!

Și acum, dacă există cititoare dornice să facă parte din această echipă minunată, vă așteptăm cu drag! (Poate să vă cheme și Georgiana, ne descurcăm, avem deja experiență!) 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Luiza Lungu pe 13 Dec 2019, 20:42
    Felicitari

    Felicitari si mult mult succes

    0
    0

  • Stancu Daniela pe 12 Dec 2019, 15:45
    Felicitari! Da, vreau

    Cat de frumos ati scris voi aici. Este Minunat sa cunosti echipa din spatele tastelor. Si, da! Eu sunt o cititoare care isi doreste sa faca parte din echipa voastra. Sunt Dana ( hai ca este noua ;) ) si sunt asa: - femeie - sotie - mamica de 3 - makeup artist - trainer de machiaj - beauty blogger / vlogger Unde sa scriu intentia mea? Multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod