video

Doi tineri care nu se cunoşteau cântă la pian într-o gară: Improvizaţia lor a stârnit ropote de aplauze - VIDEO

Un tânăr care cânta la pian într-o gară din Paris a avut parte de o surpriză deosebită. La fel şi pasagerii care se aflau în sala de aşteptare: intrusul a început să cânte cu el, iar ceea ce a ieşit a cucerit internetul.

Se spune că o improvizaţie nu poate fi niciodată mai bună decât ceva conceput şi bine calculat, dar de data asta veţi fi de acord că nu se putea mai bine. Doi străini care nu s-au mai întâlnit niciodată au reuşit un spectacol ieşit din comun, aplaudat de toţi pasagerii încântaţi.

Totul a început când un tânăr care purta tricoul Barcelonei cânta la pian pentru oamenii care stăteau în sala de aşteptare. În scurt timp, un alt tânăr, cu un rucsac în spate, a venit lângă el, l-a urmărit admirativ preţ de câteva secunde, apoi a început să apese clapele cu o singură mână, completând notele.

Iniţial, pianistul nu pare încântat de această intervenţie, dar nu se opreşte, iar cel care i s-a alăturat îl face curios, apoi îl determină să continue pentru a descoperi ce urmează.



Muzica lor a început să atragă atenţia întregii săli, iar cele două interpretări îmbinate într-o singură melodie sună ca şi cum ei ar fi exersat câteva săptămâni împreună. Sincronizarea dintre cei doi străini este impresionantă, iar înregistrarea video cu acest moment a devenit virală pe internet.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod