Dovada că se poate face o nuntă perfectă fără fotograf. Pozele lor sunt superbe!

Doi tineri din Lituania au decis să facă o nuntă mică, simplă, fără cheltuială, dar cu gust. Şi s-au descurcat şi fără fotograf.
După o relaţie de cinci ani, Justina Gurauskaitė şi iubitul ei, Tautrimas, au decis să se căsătorească. Poate că povestea nunţii lor pare puţin ciudată, dar un lucru e sigur, spun ei - 20 iulie 2017 a fost una dintre cele mai frumoase zile din viaţa lor. Şi în definitiv, asta e ceea ce contează.

Cei doi nu şi-au dorit o nuntă sofisticată şi stresantă, ci un eveniment simplu, într-un cadru intim, aşa că şi-au invitat cei mai apropiaţi membri ai familiei într-o călătorie spre locul în care urmau să-şi unească destinele.
Cum nu aveau un buget foarte mare, au plănuit o excursie din Lituania în Slovacia pentru opt adulţi şi un copil. Ideea lor a pornit de la pasiunea pe care o au pentru munţi, aşa că şi-au spus: "Hai să ne căsătorim în vârful unui munte!"

Zis şi făcut. Dar cine va oficia ceremonia? Asta a fost prima lor problemă, pe care au rezolvat-o pe cont propriu. Au vorbit cu tatăl ei să le ţină un discurs acolo şi să-i căsătorească în mod simbolic pe munte. Oficial, ce doi tineri s-au cununat înaintea călătoriei în Slovacia.
"Întreaga ceremonie a fost absolut uimitoare... Nu vă pot spune în cuvinte cât de frumos şi d edrăguţ a fost. Toată lumea avea lacrimi în ochi...", a scris tânăra pe Bored Panda.

O altă decizie curajoasă a fost alegerea fotografului. Să angajeze pe cineva din Lituania? Să ia pe cineva din Slovacia? Până la urmă au plecat cu patru camere profesionale Canon (aveau de unde, pentru că Justina e fotograf), aşa că rudele şi prietenii care au dorit să facă nişte poze au avut cu ce să lucreze.
Cei doi tineri proaspăt căsătoriţi s-au întors din călătorie cu tone de fotografii reuşite. Justina le-a editat pe cele mai reuşite şi le-a publicat pe Bored Panda, ca o dovadă că se poate face o nuntă şi fără un fotograf angajat.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geo pe 31 Aug 2017, 21:12
    chiar asa de prosti ne credeti ?

    pai a plecat cu 4 camere profesionale ? si le-a spus la aia ce sa faca ? si fara fotograf ? pai ea ce era ? de acord cu cel de sus referitor la dublu K etc

    0
    0

  • Mean pe 31 Aug 2017, 20:48
    Ei, ași!

    Pe bune? Chiar nu au avut fotograf? Păi, nu ați zis că mireasa e fotograf profesionst? Au nu cumva ea le-a prelucrat și de-abia dupi celea le-a publicat? Deci, aud? Oricum, știrea e de mare dublu K, scrisă așijderea.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod