Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr. şi Chris Evans

Emoţionant: Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr. şi Chris Evans au vizitat un fan bolnav de cancer

Gestul emoţionant al actorilor Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr. şi Chris Evans a cucerit internetul. Starurile i-au făcut o vizită surpriză unui fan bolnav de cancer

Nu trebuie să ai puteri supraomeneşti ca să fii un erou, se arată într-un articol publicat de revista People, prezentând gestul superb pe care l-au făcut trei actori celebri. Gwyneth Paltrow şi-a ţinut o promisiune specială: ea i-a însoţit pe Robert Downey Jr. şi Chris Evans într-o vizită-surpriză pe care i-au făcut-o unui fan special care luptă cu cancerul. Cei trei au călătorit la San Diego, în California, pentru a-l întâlni pe Ryan Wilcox, un tânăr de 18 ani diagnosticat pentru a doua oară cu leucemie.

"Hai s-o facem", a scris Paltrow (43 de ani) pe Twitter, sub o imagine cu Evans (34 de ani) şi Downey Jr. (51 de ani), care păşesc pe pista unui aeroport.

Gwyneth Paltrow a aflat de Wilcox, mare fan al filmului "The Avengers/Răzbunătorii", după ce acesta şi-a scris povestea pe Twitter, folosind hashtag-ul #ryanstrong, explicând că este bolnav şi că cea mai mare dorinţă a lui e să se întâlnească cu actorii din această producţie. Paltrow a promis atunci că îi va convinge pe colegii ei de platou să meargă să-l vadă pe Wilcox.
Şi nu a dezamăgit, notează People - împreună cu Downey Jr. şi Chris Evans, ea a mers să-l vadă pe tânărul admirator, care a fost copleşit de această vizită neaşteptată.

"Astăzi @ryanwilcox0303 a avut o mică surpriză. Le mulţumesc incredibilului #chrisevans şi partenerului meu @robertdowneyjr pentru că sunt nişte bărbaţi deosebiţi. Şi îi mulţumesc şi familiei Wilcox pentru ospitalitate!"
, a scris Paltrow pe contul ei de Instagram, unde a publicat şi o fotografie în care cei trei actori apar alături de fanul lor zâmbind fericit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod